Let op:

Vanwege de huidige regulering in Nederland is het momenteel niet legaal om online te gokken. Speel alleen bij een online casino indien u in een ander land woont waar dit wel is toegestaan.

Gokken op Tennis

Al is het natuurlijk een leuke sport om zelf te beoefenen, tennis is vooral ook een fascinerende kijksport. Of u nu op de tribune zit bij het ABN AMRO Rotterdam Tennistoernooi van toernooidirecteur en voormalig Wimbledon kampioen Richard Krajicek, of een van de grote Grand Slam toernooien op tv volgt, tennis is een duel waar keihard wordt geknokt om ieder punt. Bij een sport als voetbal lijkt de factor geluk of willekeur nog wel eens een rol te spelen met de spreekwoordelijke bal op de paal of een wel of niet gegeven penalty. Bij tennis speelt toeval veel minder een rol. In een wedstrijd wordt om meerdere sets gespeeld die allemaal uit vele games bestaan die punt voor punt bevochten worden. Aan het eind is de winnaar ook echt diegene die tijdens de wedstrijd de sterkste was.

Gokken op tenniswedstrijden

Dat maakt tennis ook een ideale sport voor een spannende weddenschap. Gokken op tennis is leuk en enerverend. Het maakt de wedstrijden spannender en omdat tennis echt een duel is tussen twee individuen of koppels, is het erg nuttig om bij het bestuderen van de odds van de bookmakers de sportpagina’s te raadplegen en bij te houden hoe het met de vorm van de tennissers en tennis speelsters is gesteld. Ook de onderlinge statistieken van spelers vormen nuttige informatie voor het gokken op tennis. Een speler die succesvol is tegen een bepaald type speler, kan juist moeite hebben met een totaal andere speelstijl.

Wedden op ATP, WTA, Grand Slam, Davis Cup en Fed Cup wedstrijden

Wanneer u wilt gokken op tennis is het aanbod bijzonder groot. Als u bij een bookmaker kijkt, vindt u een groot aantal toernooien waar u op tenniswedstrijden kunt gokken. Zowel de ATP herentoernooien als de WTA wedstrijden voor de vrouwen zijn interessant, maar natuurlijk ook de landenwedstrijden voor de Davis Cup en de Fed Cup. Het meest aansprekend zijn uiteraard de Grand Slam toernooien. Wimbledon uiteraard, maar ook de French Open op Roland Garros, de US Open en de Australian Open. Stuk voor stuk smaakmakers van het tennisjaar en een extra reden voor een spannende tennis weddenschap.

Wedden op tenniskampioenen of op aanstormend tennistalent

En natuurlijk is het leuk om te gokken op tenniswedstrijden van toppers als Novak Djokovic, Andy Murray of Roger Federer. Of op de vrouwentoppers Serena Williams, Angelique Kerber of Simona Halep. Maar ook de wedstrijden tussen andere spelers in de ATP of WTA rankings en de jonge, opkomende talenten zijn erg interessant om eens een gokje te wagen. Check de odds, analyseer de spelers en ga ervoor!

© Copyright 2018, All Rights Reserved

Deze website is in 2013 met zorg samengesteld om informatie te bieden betreffende online kansspelen.